tiistai 8. maaliskuuta 2011

1# Tästä se alkaa..


Ensimmäisen postauksen aika. Idea näihin kynsiin tuli Minni Hiirestä ja suuntaa näille löysin jostain blogista (jonka nimeä en enää kuolemaksenikaan muista). Mitään vaihekuvia tästä lakkauksesta ei ole ja yksinkertainen lakkaus loppujen lopuksi onkin(: Ensin lakkasin punaiset kärjet sen jälkeen valkoiset pallot, rusetin ja mustan raidan ja vielä pienet valkoiset viirut rusettien sisään. Lopuksi vielä kerros läpinäkyvää lakkaa.




Minni Hiiri kynnet
 
Lakat joita käytin:  Aden kapeakärkinen 02, Lumene Quick & Chic 22 Palava sydän, Suhadan läpinäkyvä lakka ja Suhadan valkoinen lakka. (Suhadat ostettu Lidlistä jonkin manikyyrisetin mukana)

Minni Hiiren kuva on täältä


Kommentteja, pyyntöjä, vinkkejä, toiveita, risuja ja ruusuja otetaan vastaan ja niitä toivonkin(: Ensimmäistä kertaa blogia kirjoitan joten voi mennä hetki, että totun tähän ja saan siistejä sekä selkeitä postauksia mutta eiköhän tämä tästä.

19 kommenttia:

  1. Onpa söpöt! :) Käytitkö ohuita siveltimiä vai ihan nuita kynsilakkojen omia?

    VastaaPoista
  2. kiitos(: Mustassa käytin mustan omaa kapeaa sivellintä ja täplät & viirut tein dotting toolilla, ja sen unohdinkin mainita varsinaisessa tekstissä.. Punaiset kärjet ihan lumenen omalla harjalla.

    VastaaPoista
  3. Tosi hienot kynnet ja kiva blogi sulla!:D Olin tuossa joulun tiennoilla toista kertaa reissussa Thaimaassa ja siellä myös tehtiin tämän tyylisiä kynsiä halvalla, ihan tavallisesta kynsilakasta. Itse opein tekemään siellä kukkasia hammastikkujen avuilla! :D Noh... Joo ehkei mun kukkaset nyt ole ihan näin hienoja, kun sun mut kummiskin! :D Missä sä olet oppinut tekemään noita?? :D

    VastaaPoista
  4. Hammastikulla mäkin aluksi väkersin, kun kynsistä innostuin :D Ei mua oo opetettu, tein aina vaan uudestaan ja uudestaan nii siinä harjaantuu kyllä :D niin ja kiitos(:

    VastaaPoista
  5. on kyllä yllättävän suloiset :)

    VastaaPoista
  6. onhan ne aika suloset(: googlesta löytyy monta versiota näistä :D

    VastaaPoista
  7. onpas suloset kynnet :)

    http://soundismyremedy-milja.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. oot tosi hyvä lakkaan kynsiä =)

    VastaaPoista