keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

5# Siniset Mariannet


Ne kerrat ovat harvassa, kun innostun tekemään täsmälleen samanlaiset kynnet uudelleen, mutta näistä sinisistä marianne-karkki kynsistä tykkäsin ensimmäisellä kerralla niin paljon, että tein ne uudestaan mitään muuttamatta.



Nämä kynnet oli nopea tehdä. Pohjalle en laittanut mitään, vaan aloitin suoraan raidoittamisen. Tein vuorotellen raidan harmahtavan sinisellä ja kirkkaan sinisellä. Art Clubin lakat ovat tähän asti olleet niin hyviä, että ne ovat pysyneet mainiosti ilman päällyslakkoja, eivätkä ole lähteneet lohkeilemaankaan, joten en tällä kerralla laittanut mitään lakkaa päälle. Ja kuten aina, lakat pysyivät moitteettomasti.

Näiden kuviointilakkojen harja on tähän mennessä
vastaan tulleista paras! Välillä väriä saattaa hieman kertyä yläosaan,
josta se saattaa yllättäen tippua pisarana pois, mutta sitäkin käy vain harvoin.
Lakat: Art Club nail art lacquer sävy NA47 Robin's egg ja 
Art Club nail art lacquer sävy NA14 Midnight blue.

12 kommenttia:

  1. kerrassaan loistavat kynnet! ;) t,jane

    VastaaPoista
  2. Mun piti kyllä liittyä lukijaks mutta en kai sitte liittyny..? :D no nyt liityin (:
    ja ihanat kynnet <3

    VastaaPoista
  3. Nää on ihanat kynnet, tosi hyvin onnistuneet! Kiva juttu myöskin se, että sulla on muutamissa kynsissä just idea/asia, jonka pohjalta teet kynsiä.

    Vois itsekin koittaa sellaista sen sijaan, että tekee vain jotain ja jälkeen miettii, että mitkähän kynnet nää nyt tällä kertaa olis. :D

    Sait musta uuden lukijan!

    VastaaPoista
  4. Kiitosta paljon!(: Joo joissain on idea joissain ei :D Joskus sitä vaan alkaa näpertää jotain ja sitte joo mitähän nää nyt meinais.. :D toisinaan sitten taas on joku selvä "pohja" :D

    VastaaPoista