maanantai 18. huhtikuuta 2011

8# Tennari/korsettikynnet

Näitä tälläsiä kynsiä oon halunnut jo jonkin aikaa koittaa, mutta aina vain jostain syystä unohtunut. Kun sitten vihdoin ne sain tehtyä, niin unohdin tietysti ottaa kuvan.. Tänään sitten harkoissa muistin, ettei näistä kynsistä ole vielä kuvaa joten piti harkoissa pikaisesti kännykällä ottaa kuva, koska tiesin etteivät kynnet kestäisi "ehjinä" harkkojen loppuun asti, koska lakat oli jo ennemmin toisesta kädestä lohkeilleet.


Kuva on tosi valottunut kiitos puhelimen kameran.. :/

Pahoittelen vielä kuvan laatua, mutta tässä tapauksessa kai parempi jonkinlainen kuva kuin ei kuvaa ollenkaan. Ensin lakkasin koko kynnen kahteen kertaan kaverini valkoisella lakalla (merkkiä en muista). Sen jälkeen tein mustat reunat Kiss nail artin paint lakalla sävy SPA12 Black. Annoin taas kuivua, jonka jälkeen dotting toolin isompaa päätä käyttäen tein valkoiset pallot. Taas odottelua ja lopuksi samaa kissin mustaa käyttäen nuo nauhat.

Itse huomasin, että kivemmalta näytti mitä tiheämpään sai tehtyä, eli mitä useamman valkoisen pallon mahdutti kynteen. Harmittaa, että tästä postauksesta tuli tälläinen vajanainen, mutta jatkossa otan kunnolliset kuvat ja lakkojenkin tiedot tulette saamaan tästä eteen päin!

ps. Täältä voit halutessasi käydä kurkkaamassa kuvan mustasta kissin lakasta, jos sen halusit nähdä.

4 kommenttia:

  1. Kiitosta(: ei niistä kyllä silti aivan sellaset tullut kuin halusin.. :D Samalla tuli tehtyä kaikkea muuta kun noita lakkasi, niin ei saanut keskityttyä :D

    VastaaPoista