tiistai 26. heinäkuuta 2011

19# Kesäkukkia kynsiin

Pitkän ajan ja monen vastoinkäymisen jälkeen saan jälleen tehtyä postauksen tänne.. Kevät ja alkukesä oli kiireistä aikaa ja lopulta sitten koneenikin meni rikki ja kaikki kuvathan olivat pelkästään koneen kiintolevyllä.. Onneksi siltä kiintolevyltä vielä sai osan kuvista siirrettyä uudelle koneelleni! Mutta niihin kynsiin..

Tälläkin kertaa kaverille tehdyt kynnet ja hän itse päätti värit ja kuvion.

Kuva näyttää heti selkeämmälä kun klikkaat sen suuremmaksi!
Ihan ensimmäisenä lakattiin kaksi ohutta kerrosta Rimmel Londonin 60 seconds lakalla jonka sävy on 825 sky high. Sen jälkeen tehtiin kukka kynnen keskelle kapeakärkisellä Color clubin art club nail art lacquer:illa sävy 41 pink glow. Siinä vaiheessa tuntui siltä, että kynsistä vielä puuttuu jotain, joten terälehtien keskustat lakattiin Delia artin decoration lakalla jonka numero on 24.


Tässä lakat, jotka jo ylempänä luettelinkin.
Nyt taas pyrin jatkamaan bloggailua kuten aikaisemminkin, ettei tule tälläisiä taukoja! Niin ja ottaisin mielelläni vastaan ehdotuksia ja ideoita miten kehittää blogia. Ja Ideoita kynsiin otan myös erittäin innoissani vastaan, koska joskus on niitäkin päiviä, että ei vain millään keksi :D

2 kommenttia:

  1. Toi Rimmelin Sky High on yksi lempparilakoistani :) Aivan upea

    VastaaPoista
  2. Juu on kyllä aivan ihana lakka ja levittyy helposti kanssa(:

    VastaaPoista