lauantai 10. syyskuuta 2011

23# Tästä kaikki vuosi sitten alkoi..

Aloitin kynsien lakkailun jo ennemmin, kun tein tätä blogia. Aloitin helpoista jutuista, kuten varmaan monet muutkin ovat tehneet. Tässä postauksessa ajattelin esitellä neljät kynnet, jotka niihin aikoihin tein. Ja älkää todellakaan odottako mitään ihmeellisiä luomuksia.. Kuvatkin ovat tavattoman huonolaatuiset.. Pahoittelut jo etukäteen siitä!

Nämä ovat ihan ensimmäiset kynnet, jotka olen lakannut useammalla kuin
yhdellä lakalla.
 Näihin kynsiin laitoin ensin kaksi kerrosta violettia lakkaa, joka oli lempparini silloin. Menin harjoittelemaan kyseisellä lakalla kuitenkin vesimarmorointia (ei niin hyvin seurauksin), joten kyseinen lakka kului siinä operaatiossa loppuun, eikä ole tullut aikaiseksi ostaa uutta..

Noista koristelulakoista kaikki periaatteessa alkoikin,
kun Virosta löysin kyseiset lakat 1,5€ kappalehintaan.



Seuraavat kynnet olivatkin sitten hieman jouluisammat.. Edellisten ja näiden kynsien välissä tein toki muitakin kynsia, joista ei ei ole kuvia ja ne olivat ihan samaa tyyliä kuin nämäkin. Pari perusraitaa ja pohjalla jokin väri.


Nämä kynnet olivat aika jouluiset.

Kyllästyin niihin kuitenkin parissa päivässä ja pienen muutoksen avuilla jaksoin niitä kuitenkin pari päivää pidempään..

Suurta eroahan näiden kynsien välillä ei todellakaan ole :D

Ensin pari kerrosta valkoista lakkaa jonka jälkeen pari punaista raitaa enemmän tai vähemmän vakaalla kädellä ja se oli siinä :D


Sitten voisin vielä esitellä ensimmäiset kynnet, jotka tein kaverilleni.

Kuva on aika epäselvä ellei sitä klikkaa suuremmaksi..
Pari kerrosta turkoosia lakkaa jonka jälkeen viivat niillä ensimmäisillä koristelulakoillani.



Ajattelin nyt väliin laittaa tälläisen postauksen, vaikka tässä esiin tulleet kynnet eivät mitään ihmeellisiä olekaan. Nyt ainakin saitte selville mistä tämä kaikki minun kohdallani alkoi.(:





5 kommenttia:

  1. EIKÄ !! Muistelen että siinä vaiheessa kun ahkerammin rupesin lakkailemaan oli toi samainen tokyo kovassa käytössä mullaki! Pitäispä tehdä joskus tosiaan jotku nostalgiakynnet ja käyttää vaan jotain ikivanhoja lakkoja, multa toi samainen nimittäin edellee kaapinpohjalta löytyy :---)
    Ps hyvä muuten että bongasit noi koristelulakat, ties vaikket koskaan olis tajunnut löytää kynsitaiteilun ihmeellistä maailmaa ilman niitä ;D

    VastaaPoista
  2. Jep kantsii tehdä! :D alkaa muistamaan paremmi mistä kaikki alko taas.. ja jep todellakin hyvä että ne löysin, tuskin koskaa oisin alkanu lakkailemaan sen kummemmin ku yks värisiä :D

    VastaaPoista
  3. Osasithan sää jo näköjään lakata tosi nätisti silloikin kun olit "aloittelija". :-)
    T.Nellu

    VastaaPoista
  4. Mihis ne postailut on jääny? :-p

    T.Nellu

    VastaaPoista
  5. voi että tää on kiva itekki tykkään lakkaila omia kynsiä ahkerasti kokeilen varmaan joka päivä aina erilaisia :P täältä saa ainaki inspiraatiota ;) http://enni-fuckitimyoung.blogspot.com/

    VastaaPoista